Åbningstider: Mandag - torsdag: 8 - 16 Fredag: 8 - 15

Service

Biledgaard Profil tilbyder en lang række services til vore kunder. Vi plejer at sige, at vi lever af vores service, da der er mange der kan tilbyde arbejdstøj, men ikke alle kan tilbyde en total- og skræddersyet løsning.

Det kan vi! Her følger nogle eksempler på hvad vi tilbyder, når du vælger Biledgaard Profil som din leverandør af beklædning:

Vi har faguddannet personale, der står klar til at måltage og rådgive, så du som kunde får tøj der passer og sidder perfekt! Vi har også et skrædderi tilknyttet, så vi kan tilbyde forandringer af tøjet hvis bukserne er lidt for lange.

Hvis du jævnligt bestiller varer til dine medarbejdere, kan vi tilbyde dig en webløsning hvor varerne bestilles via vores hjemmeside. Nemt og enkelt, og webshoppen der laves til din virksomhed er kun med de varer der er med i det sortiment I som virksomhed har valgt, til at underbygge jeres profil.

Vi fører et medarbejderkartotek, hvori vi gemmer hvilken størrelse du eller din medarbejder bruger, så genbestillinger kan foretages uden at skulle forbi og prøve tøjet, ligesom vi kan holde styr på hvor meget din medarbejder har købt beklædning for.

Ved større ordre personpakker vi naturligvis tøjet til hver enkelt medarbejder, så det er lige til at udlevere. Vi samarbejder med et lokalt broderifirma, og flere af landets største producenter af transfere-tryk, så vi kan levere nogle perfekte resultater – hver gang! Vi har eget trykkeri i huset, så vores leveringstid fra bestilling og til varen er færdig med forædling i form af tryk eller broderi er blandt de hurtigste i branchen.

bubble